Geçmiş dönemden her anlamda enkaz devralan Ceylanpınar Belediyesi, tüm imkânsızlıklara rağmen çalışmalarına başladı. Belediye hizmet yapma aşamasında özellikle mali ve araçların mevcut durumlarından dolayı yaşanan sıkıntılara rağmen çalışmalarının startını verdi. Bu kapsamda; bakım ve ilgisizlikten adeta virane hale gelen parkların ihtiyaçlarını karşılamak üzere Marangoz Atölyesi kuruldu. Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan belediye hizmet binasının önündeki 1 dönümlük alanda kurulan tesiste imalat işlemleri başladı. Tesiste şu ana kadar 100 adet çatılı piknik masası, 300 adet bank ve bunlara ait pergolalar ile 50 adet normal piknik masası üretilmiş durumda. Üretilen malzemeler ihtiyaç duyulan park ve alanlara gönderilip yine aynı atölye çalışanları tarafından monte edilerek halkın hizmetine sunulacak.

Tesisin üretim kapasitesinin ileri günlerde daha fazla artırılarak hizmet vermesi planlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Viranşehir ‘de modern mezbaha açılışa hazır

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin girişimleri sonucu Viranşehir’e kazandırılan modern mezbaha tamamlandı.

Şehit Gazi Birlik-Sen Akçakale İlçe Temsilciliğine Yalçınkaya getirildi

Şehit Gazi Birlik-Sen Akçakale İlçe Temsilciliğine Muhammed Zeki Yalçınkaya getirildi.

Başkan Yetim: Şanlıurfamızın İhracatını Artırmak İçin Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz

ŞUTSO ev sahipliğinde ve GAİB iş birliğiyle ŞUTSO üyelerine yönelik “Şanlıurfa İhracatçı Buluşmaları” programı düzenlendi. Programda konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, “Teknolojik yeniliklerin takip edilerek üretim ve ihracat sürecine entegre edilmesi ve bu kapsamda işgücünde niteliğin artırılması önem arz etmektedir” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personeline ‘’Uyuşturucu ile Mücadele” eğitim semineri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan personellere yönelik ‘’Uyuşturucu ile Mücadele” konusunda eğitim semineri düzenlendi.