Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede artan evden hırsızlık, oto hırsızlığı ve yaralama gibi suçlara karışan bir şahsı yakaladı. Uzun süredir takip altında olan ve birçok suçtan kaydı bulunan şahıs, yapılan kapsamlı çalışma sonucunda yakalandı.

Yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramada, çalıntı olduğu değerlendirilen çeşitli eşyalar bulundu. Ekipler, 3 adet yüzük, 2 adet zincir kolye, 1 adet tablet ve 1.115 TL nakit parayı ele geçirdi. Bu eşyaların sahibine teslim edildiği bildirildi.

Zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Ekinci, belediye personeli ile bir araya geldi

Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, belediye çalışanları ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Kanser hastalıklarının erken tanısı için dev adım

Altınbaş Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin dahil olduğu uluslararası konsorsiyoum kızılötesi ve raman spektroskopisi ve görüntüleme teknikleri ile hastalıkların erken teşhisinde süratli ve hassas sonuç alınabilecek yeni bir lazer platformu için çalışmalara başlıyor….

Şanlıurfa’da 12 yıl 6 ay hapis cezası ile aranıyordu, operasyonla yakalandı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde uyuşturucu madde ticareti suçundan hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfaspor Gençlerbirliği hazırlıklarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor

Bu hafta kendi evinde Gençlerbirliği ile karılaşacak olan Astor Enerji Şanlıurfaspor tempo arttırdı. Günü 11 Nisan Stadyumu’nda geçiren sarı yeşilli ekipte hedef galibiyet.