Karaköprü’de teakvando kursuna yoğun ilgi

KARAKÖPRÜ’DE TEKVANDO KURSUNA YOĞUN İLGİ

Karaköprü Belediyesinin çocukları spora yönlendirmek ve boş zamanlarını sporla değerlendirmeleri için açtığı spor kursları devam ediyor. Doğukent Mahallesindeki Spor Kompleksinde açılan tekvando kursuna çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında çocuklar için açtığı spor kurslarıyla çocukların hem sporla tanışmasını hem de zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlıyor.

Doğukent Mahallesinde bulunan kapalı spor kompleksi’nde Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik kickboks ve tekvando kursu verilirken, geleceğin milli takım ve olimpiyat şampiyonu sporcuları yetiştirilmesi hedefleniyor.

Tekvando antrenörü Müslüm Ataşlar, çocuklarda fiziksel gelişim adına çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Antrenör Ataşlar, “Kurslarımıza katılan öğrencilerimizin sosyalleştiğini, kişisel ve bedensel olarak gelişim gösterdiklerini gözlemledik. 200’ün üzerinde çocuğumuz kurslarımızdan faydalanıyor. Bütün çocuklarımızı kurslarımıza davet ediyoruz, onların boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini ve hem sağlıklı yaşam hem de spor disiplini ile buluşmalarını istiyoruz. Bize bu güzel tesiste bu imkanları sağlayan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye çocuklar adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kurslara gelen çocuklar da kendilerine sunulan spor imkânı için mutlu olduklarını ifade ederken, bu imkânı sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da göçmen kaçakçılığına operasyon: 3 organizatör hakkında işlem

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 3 organizatör hakkında adli işlem başlatıldı.

Kalkan-7 operasyonlarında 2 bin 155 düzensiz göçmen yakalandı

27 ilde gerçekleştirilen “Kalkan-7” operasyonlarında, 80 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 2 bin 155 düzensiz göçmen yakalandı.

Suruç’ta MR Çilesi: Milletvekili Sağlık Bakanlığına Çağrıda Bulundu

ŞANLIURFA – Suruç Devlet Hastanesi’nde MR (Manyetik Rezonans) çekimi için uzun kuyruklar oluştuğu, yaşlı, çocuk ve hasta vatandaşların saatlerce sıra beklemek zorunda kaldığı bildirildi.

Urfa’da TOKİ’nin mera alanını imara açma girişimi, mahkeme kararına rağmen durdurulamıyor…

Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesi Çalışkanlar kırsal Mahallesi’nde yaşanan hukuksuzluklar ve mahalle sakinlerinin direnişi gündemi sarsıyor. TOKİ’nin mera alanını imara açma girişimi, mahkeme kararına rağmen durdurulamıyor.