Başkan Gülpınar,Şehitler için okutulan mevlidi şerif programına katıldı

BAŞKAN GÜLPINAR ŞEHİTLER İÇİN OKUTULAN MEVLİDİ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Halil-ür Rahman Camisinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Türkiye’nin dört bir tarafında 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şanlıurfa’da da 15 Temmuz Şehitlerini şehadetlerinin yıldönümünde anmak amacıyla Dergâh Camiinde Mevlit okutuldu. Şehitler için dua edildi.

15 Temmuz’da yaşanan hain kalkışmada hayatlarını kaybeden şehitler anısına Şanlıurfa’da Halil-ür Rahman Camisinde mevlit okutuldu. Ay yıldızlı bayraklarla donatılan Camiyi dolduran binlerce vatandaş şehitler için edilen dualara hep birlikte âmin dedi.

Okunan dualar ve Mevlidin ardından Programının ardından vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Mehmet Kasım Gülpınar onların talep ve önerilerini dinledi.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Şanlıurfalı Mustafa Direkli’nin ailesini de ziyaret ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Dualarla Anıldı

ŞANLIURFA – 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından çeşitli anma programları gerçekleştirildi.

BES-AR: Açlık sınırı 27 bin 270 lira

ANKARA – BES AR’ın Eylül ayı verilerine göre, açlık sınırı 27 bin 270 lira, yoksulluk sınırı ise 73 bin 651 lira oldu.

Elektrik Panoları Tehlike Saçıyor: Onarılıyor, Yeniden Kırılıyor

ŞANLIURFA’da cadde ve sokaklarda bulunan elektrik panolarına yapılan yetkisiz müdahaleler, enerji altyapısının yanı sıra vatandaşların can güvenliği açısından da ciddi risk oluşturuyor. Kaçak elektrik kullanımı ve sayaçlara müdahale amacıyla bazı panoların kapak ve kilitlerinin kırıldığı, onarılan panoların ise kısa süre içerisinde yeniden zarar gördüğü belirtiliyor.

Şanlıurfa ‘da ŞOK Uygulaması:12 Şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’da yapılan şok uygulamada, çeşitli suçlardan aranan 12 kişi gözaltına alındı. 7 tabanca ele geçirildi.