Karaköprü ‘de yazılım mühendislerine yapay zeka eğitimi

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNDEN GELECEĞİN YAZILIM MÜHENDİSLERİNE YAPAY ZEKA EĞİTİMİ

 

Karaköprü Belediyesi Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi’nde yeni nesil teknoloji eğitimlerine yenisini ekleyerek gençlere yönelik Python – Yapay Zekâ Eğitimi kursu açtı.

 

Karaköprü Belediyesi eğitim çalışmaları kapsamında genç mühendis ve programcılara kapılarını açarak Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi’nde geleceğin teknolojisi olan yapay zekâ ve Python programlama dilinde uzmanlaşmak isteyen öğrenciler için benzersiz bir eğitim programı başlattı.

 

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), eCloud Yazılım Teknolojileri ve Fikogya Çevre Teknolojileri katkılarıyla düzenlenen Python- Yapay Zekâ Eğitimi kursuna bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, uçak mühendisliği ve bilgisayar programcılığı bölümlerinden 30 öğrenci katılım sağlıyor.

 

Beş ay sürecek olan eğitim programı, genç yeteneklerin bilgi ve becerilerini artırmayı hedefliyor. Eğitim sonunda yapılacak sınav ile 10 başarılı katılımcı, uluslararası şirketlerle yapılacak görüşmeler neticesinde istihdam edilme fırsatı bulacak ve bu adımlar genç mühendislerin kariyer basamaklarında önemli bir çıkış noktası olacak.

 

Katılımcılar, eğitim sonunda İsviçre Üniversitesi onaylı sertifikalarını alacaklar. Bu sertifikalar, öğrencilerin uluslararası alanda tanınırlığını artıracak ve kariyerlerinde önemli bir avantaj sağlayacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İl Emniyet Müdürlüğünde Aylık Değerlendirme Toplantısı

İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy başkanlığında, İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi’nde aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yerel Yönetimlere Ve Kaymakamlara 5199 Sayılı Kanun Aktarıldı

İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı, Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda katılımcılara 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu aktarılarak yerel yönetimlerin yaptığı çalışmalar değerlendirildi.

Ege Denizi’nde 4.8 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi’nde 4.8 büyüklüğünde deprem oldu.

Şanlıurfa’da ‘’Zekat İyilik Buluşması’’ toplantısı düzenlendi

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ‘’Zekat İyilik Buluşması’’ toplantısında konuşan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, yeryüzünde iyilik oluncaya kadar çalışmaya devam edeceklerini belirtti.