Şanlıurfa Polisinden zehir tacirlerine geçit yok

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek suçlulara göz açtırmıyor. Son yapılan iki operasyonda, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda toplamda 4 kilo 350 gram skunk maddesi ele geçirildi ve olayla bağlantılı olduğu belirlenen dört kişi gözaltına alındı.

Emniyet güçleri, uzun süren teknik ve fiziki takiplerin ardından belirlenen adrese düzenledikleri baskında 2 kilo 150 gram skunk maddesi ele geçirdi.
Operasyon sırasında evde bulunan iki şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

İkinci operasyon ise, kent merkezine yakın bir bölgede gerçekleştirildi. Yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde, bir araç içerisinde uyuşturucu madde taşındığı tespit edildi. Ekipler, düzenledikleri operasyonla aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada 2 kilo 200 gram skunk maddesi ele geçirildi ve araçtaki iki şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alınan dört şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Siber suç operasyonlarında 669 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı, son 2 haftada 39 ilde düzenlenen siber suç operasyonlarında 669 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda 361 şüpheli tutuklanırken, 191 kişi hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.

Ak Parti Birecik Belediye Meclis Üyeleri Listesi Belirsizliği: İddialar vahim

Birecik Ak Parti ilçesi, yaklaşan yerel seçimler öncesinde belirsizlik ve iddialarla çalkalanıyor. Belediye Meclis üyeleri listesinin hala kamuoyuyla paylaşılmaması, vatandaşlar arasında çeşitli spekülasyonlara neden oluyor.

Şanlıurfa’da aranan iki hükümlü yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

Türkiye’de sosyal medyada günlük kullanım süreleri açıklandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de çevrim içi medyada geçirilen haftalık sürenin 41 saat 37 dakikaya ulaştığını açıkladı.