BM: Bir milyondan fazla tür yok olma tehlikesiyle karşı karşıya

BM’den yapılan açıklamada hayatta kalmak için doğaya güvenildiği belirtilerek, “Yine de, bir milyondan fazla tür insan faaliyetleri nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.” denildi.

Açıklamada küresel hedeflerin, azalan biyolojik çeşitliliğe ve bozulmuş ekosistemlere bir cevap olduğu bildirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Büyükşehir’den Eyyübiye kırsalında sathi asfalt çalışmaları

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde hizmet ve yatırımlarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye ilçesi sınırlarında bulunan Buğday Kuyusu ve Banarlı kırsal mahallelerinde sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar Başkan Beyazgül’e teşekkürlerini iletti.

Başkan Ekinci’den “Muhtarlar Günü” mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci” Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Ege Denizi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi’nde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DEVA Partili Karal: Faize giden kaynak 63 milyon emekli maaşına denk geliyor

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, bütçeden yapılan faiz ödemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekti.