Babacan: Instagram’ın kapatılması tam bir keyfiliktir, hukuksuzluktur

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan,  Instagram’ın Türkiye’de erişime kapatılmasının üzerinden geçen süreye dikkati çekerek, ”Biz ‘özgürlük’ diyoruz, onlar hala ‘yasak’ diyor.” açıklamasını yaptı.

Engellemenin; ifade özgürlüğü nün, basın özgürlüğünün, teşebbüs özgürlüğünün ve haber alma hakkının ihlali olduğunu aktaran Babacan, ”Tek bir açık gerekçe bile söylenmeden Instagram’ın kapatılması tam bir keyfiliktir, hukuksuzluktur.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Vali Şıldak Sulama Kanallarını İnceledi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Akçakale yolu üzerinde bulunan sulama ve tahliye kanallarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması finaline katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması finalinde, İslam dünyasının karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek birlik, dayanışma ve kardeşlik mesajı verdi.

Birecik’te Fırtına Cami Minaresini Yıktı

Birecik ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına, bir caminin minaresinin yıkılmasına neden oldu.

Muğlaspor 1’inci Lig’e yükseldi, kupasını törenle aldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Nesine 2’nci Lig Beyaz Grup play-off finalinde Seza Çimento Elazığspor’u penaltılarla 8-7 mağlup ederek Muğlaspor’un Trendyol 1’inci Lig’e yükseldiğini ve düzenlenen törenle kupasını aldığını açıkladı.