Hiperbarik oksijen tedavi merkezi bölgeye hitap ediyor

Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı Vatandaşa sunulan Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular.

Hastane yönetimi ve hizmet başkanlarının katılımıyla Hastane Başhekim V. Dr. Murat Halitoğlu’ndan hastanede sunulan sağlık hizmet sunumu, poliklinik, acil hizmetler, görüntüleme hizmetleri, Ameliyathane, Mhrs Fizik tedavi de yapılan revizyon ve tadilat ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Vatandaşlarımıza sunulan Sağlık hizmetinden tam kapasite ile faydalanabilmeleri için çalışmalarımız ve yerinde değerlendirmelerimiz aralıksız devam edecektir.

Bu kapsamda İnşaat, revize ve genişletme çalışmaları devam eden Fizik tedavi ünitesinde incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın tam kapasite ile beklemeden fizik tedavi olabilmeleri için çalışmalarımız devam etmektedir.

İlimizde hizmete devam hiperbarik oksijen tedavisi merkezini ziyaret ettik. Birçok hastalığın tedavisinde etkili olan bu tedavi yöntemi ile artık sevk eden değil sevk alan bir il olduk. Çevre illerden gelip ilimizde tedavileri yapılmaya başlandı. Bu tedaviye ihtiyacı olan vatandaşlarımız hiçbir şekilde başka illere gönderilmiyor. Ben buradan bu hizmeti sunan sağlık personellerimize de teşekkür etmek istiyorum, çünkü büyük bir özveri ile günde üç seans olmak üzere bu tedaviyi bekleyen vatandaşlarımızın tedavilerini bitirdiler şu anda hiperbarik oksijen tedavisi sıra bekleyen hiçbir hasta kalmadı Hekimlerimizin bu tedaviyi önerdiklerinde hemen tedavilerine başlanabiliyor. Hiperbarik oksijen tedavisi ile karbonmonoksit zehirlenmesi ve diyabetik yaraların tedavisi, görme kaybı ve ani işitme kaybı olan Hiperbarik oksijen tedavisi özellikle yaralarda etkili olan bir yöntem. Şeker hastalarının ayaklarındaki yaralardan, kemik iltihaplarına, ezilme ve yaralanmalardan damar tıkanıklığına bağlı yaralara kadar pek çok tedavide kullanılabiliyor. Tedavi, özellikle kışın meydana gelen soba zehirlenmelerinde hızlı ve yerinde tedavi ile hastanın hayatını kurtaran ve ileride yaşam kalitesini etkileyen bir tedavi yöntemi olarak da biliniyor. Vatandaşlarımız bu hizmetten faydalanarak sağlıklarına kavuşacaklarını düşünüyoruz. Daha öncesinden il dışına sevk etmek zorunda kaldığımız kronik yara bakım hastalarımız, yanık hastalarımız, diyabetik ayaklı olan hastalar veya travma hastaları gibi çeşitli hastalarımızı artık tedavilerini Şanlıurfa da merkezimizde gerçekleştirebiliyorlar” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Metin Baydar: “Ramazan Bayramı, Dayanışmanın ve Merhametin En Güçlü Hatırlatıcısıdır”

Anahtar Parti Şanlıurfa İl Başkanı Metin Baydar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların toplumun kalp atışı, birlik ruhunun en kuvvetli hissedildiği özel zamanlar olduğunu vurguladı.

İl Başkanı Günbegi Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karaköprü ilçesinde Atatürk Bulvarındaki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve talepleri dinledi.

Bakan Bayraktar: Türkiye bölgesel krizlerden daha güçlü çıkacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye’nin son yıllarda yaşanan bölgesel ve küresel krizlere rağmen dimdik ayakta olduğunu belirtti.

Gençler Camilerde Buluştu

 Şanlıurfa Birecik İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, gençlerin camilerle buluşturulması amacıyla düzenlenen programda gençlere çeşitli hediyeler verildi.