Şanlıurfa’nın Akabe-Akçakale arasında bulunan çevre yolunda bu, akşam meydana gelen trafik kazasında Tırın altına giren bir araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin TIR’ın altına girmesi sonucu sürücü Emrah Keklik ve yanındaki Yunus Emre Ataşlar ismi öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde hızla seyir halinde olan bir otomobilin kontrolden çıkarak otomobil kontrolünü kaybetmesi sonucu , aynı yönde seyreden bir tırın altına girdi. Çarpmanın etkisiyle otomobil tırın altına sıkıştı ve hurdaya döndü. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan diğer bir kişi ise hemen çevredeki hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri, yaralının durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.

Olay yerine hızla ulaşan emniyet ve sağlık ekipleri, kurtarma çalışmalarına başladı. İtfaiye ekipleri, sıkışan araç içerisindeki cesetlere ulaşmak için uzun bir mücadele verdi. Nihayetinde, cansız bedenler güçlükle çıkarıldı ve adli tıp incelemesi için morga götürüldü.

Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Beyazgül Hilvan ve Siverek ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Yerel seçimlere çok az bir süre kala Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül 31 Mart Yerel seçimleri öncesi ilçe temaslarını sürdürdü.

Eyyübiyeliler Başkan Mehmet Kuş’u Bağırlarına Bastı

Hayata geçirdiği başarılı projeler, her kesimini kucaklayan yönetim anlayışı ve sürekli halkla iç içe olmasıyla bilinen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un AK Parti’den yeniden aday gösterilmesinin olumlu yankıları sahada da kendini gösteriyor.

Başkan vekili, Başkan yardımcıları ile birlikte hayvan pazarını ziyaret etti

Siverek Belediye Başkan vekili beraberinde Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte büyükbaş ve küçükbaş hayvan pazarını ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Liste açıklandı:Şanlıurfa,en çok göç veren iller arasında

Şanlıurfa, İstanbul’a en çok göç veren iller arasında yer aldı.