Vali Abdullah Erin Isparta’da Görevine Başladı: Ispartalılara İlk Mesajını Verdi

Vali Erin, göreve başlamasıyla birlikte Ispartalılara hitaben önemli bir mesaj yayınladı.

Mesajında, Isparta’ya hizmet edecek olmanın gururunu yaşadığını belirten Vali Erin, şehrin tarihi, kültürel ve ekonomik zenginliklerini daha ileriye taşımayı öncelikli hedefi olarak vurguladı. Isparta’nın sahip olduğu sosyal, kültürel ve doğal zenginlikleri koruyarak, şehri daha da geliştirmek için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Erin, görevinin sorumluluğunun bilincinde olduğunu ve vatandaşlarla etkili iletişimin hayati önem taşıdığına inandığını belirterek, şeffaf, adil, paylaşımcı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğini dile getirdi. Ayrıca, kapısının ve gönlünün Ispartalılara her daim açık olacağını vurguladı.

Vali Abdullah Erin, Isparta’nın kalkınmasında önemli bir yere sahip olan eğitim, sağlık, sanayi, tarım ve turizm gibi alanlarda özel projeler hayata geçireceğini ve Isparta’yı hak ettiği yere getirmek için büyük bir azimle çalışacağını belirtti. Toplumun her kesimine devletin gücünü, merhametini ve şefkatini hissettirmek için gayret göstereceğini de sözlerine ekledi.

Vali Erin, mesajının sonunda, “Gülleri kadar gönülleri de güzel olan siz kıymetli hemşehrilerimin sevgi, hoşgörü ve desteğiyle Isparta’mıza daha yüksek başarılar kazandıracağımıza olan inancım tamdır” ifadeleriyle Ispartalılara sevgi ve saygılarını sundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Kalbimizi koruyalım, çünkü içinde sevdiklerimiz var

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi kardiyoloji uzmanı Uz. Dr. Selçuk Opan, 29 Eylül Dünya Kalp Sağlığı Günü dolayısıyla bilgilendirmede bulundu.

Şanlıurfa’da Huzur Uygulaması: 56 Aranan Şahıs Yakalandı

Şanlıurfa’da Emniyet ve Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen huzur uygulamasında 15 bin 854 kişi ile 7 bin 748 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 56 kişi yakalanırken, 10 ruhsatsız tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 1 av tüfeği, 290 mermi, 850 paket gümrük kaçağı sigara ve çeşitli miktarlarda narkotik madde ele geçirildi.

Arıkan: Sahte diplomalar ve belgeler ülkemizin geleceğini tehdit ediyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, sahte diploma ve belgelerle akademi, hukuk ve sağlık alanlarında yaşanan yozlaşmaya dikkati çekti.

İl Emniyet Müdürü Bildirici’den Şehit ve Gaziler Derneği’ne Ziyaret

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek, Başkan Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.