Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Asım Sultanoğlu, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ensar Vakfı davası sanığı Asım Sultanoğlu’nun Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanması, toplumda büyük bir infiale neden oldu.

Ensar Vakfı Davası Sanığı Asım Sultanoğlu, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı.Bu haber, sosyal medyada büyük bir infial yaratarak “#İstenmeyenMüdür” etiketiyle Twitter’da Trending Topics (TT) listesine girdi.

2016 yılında 45 erkek çocuğun tecavüze uğradığı Ensar Vakfı davasında hakkında soruşturma açılan ve davaya dahil olan üç yöneticiden biri olan Asım Sultanoğlu,Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasına Şanlıurfa ve Türkiye’de sosyal medyada tepkiler çığ gibi yağdı.

Twitter kullanıcıları, Asım Sultanoğlu’nun atamasının ardından #SultanoğlunaİtirazEdiyoruz etiketiyle tepkilerini dile getirdi. Sosyal medya platformunda birçok kullanıcı, çocuk istismarına tepkisiz kalan yöneticinin eğitim sektöründe daha fazla sorumluluk almasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Bu gelişmenin ardından, Şanlıurfa halkı ve veliler, çocukların eğitimi ve güvenliği konusunda daha hassas davranılması gerektiğini vurgulayarak karara tepki gösterdi. Milli Eğitim Bakanlığı, velilerin endişelerini dikkate alarak hareket etmeleri ve çocukların güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri almaları talep edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Acil Sağlık hizmetleri başkanlığına yeni atama

(RHA Ajans/RHA- Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığına yeni bir atama gerçekleşti.

Gümrük Muhafaza ekipleri Mersin’de hayali ihracata geçit vermedi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Mersin Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ihracat desteklerini istismar eden firma tespit edilerek haklarında adli süreç başlatıldı. 10 milyon Türk Lirası  kamu zararı önlenmiş oldu….

Başkan Canpolat: Hep Birlikte AK Partimizin Bayrağini En Yükseğe Kaldiralim

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Havşanlı Mahallesini ziyaret ederek, düzenlenen ev toplantılarına katıldı. Başkan Canpolat, 31 Mart seçimleri için de AK Parti’ye destek istediği toplantılarında, “AK Partimizin bayrağını en yükseğe hep birlikte kaldıralım ve biz hizmetin partisi AK Parti ile yolumuza devam edelim diyorum” ifadelerini kullandı.

Kızılkoyun Çay Bahçesi Gece Bir Başka Güzel

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Balıklıgöl Platosunda yer alan Kızılkoyun Çay Bahçesi yerli ve yabancı misafirlerin uğrak noktası oldu. Sıcak yaz gecelerinde vatandaşlar, belediyenin çay bahçelerinde serin bir ortamda vakit geçiriyor.