AK Parti Sözcüsü Çelik’ten İsveç’e tepki

Çelik’in Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“İsveç’in başkenti Stockholm’de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan provokasyonunu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz. İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir. Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer yoktur. Hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devlet, teröre teslim olamaz.

İsveç makamlarının Türkiye ve İslam düşmanı çevrelere karşı vurdumduymaz tavrı, aşırılıkçı çevrelere cesaret vermektedir. İsveç’ten terörle mücadeleye yönelik çifte standarttan uzak, tüm nefret suçlarına karşı etkili ve tutarlı bir politika bekliyoruz.”

 

 

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’tan Boğulma Vakalarıyla İlgili Açıklama

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Valilikte düzenlenen basın toplantısında, yaz aylarında yaşanan boğulma vakalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şanlıurfa genelinde alınan tüm önlemlere rağmen, 37 kişinin boğularak hayatını kaybettiğini ifade eden Vali Şıldak, bu acı verici vakaların önüne geçilebilmesi için toplumun daha fazla bilinçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Sporun Geliştirilmesi Projesi Başlatıldı

ŞANLIURFA (RHA) – Şanlıurfa Valiliği tarafından hazırlanan “Sporun Geliştirilmesi Projesi”nin başlangıç töreni, 11 Nisan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

UNRWA: Refah’ta güvenli bir yer bulunamıyor

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), geçen hafta 300 bin kişinin güveli yer bulunmadığı için Refah’tan kaçtığını bildirdi.

Nefroloji Uzmanıı Dr. Bayat ‘tan Polikistik Böbrek Hastalığı Uyarısı !

Nefroloji Uzmanı Dr. Gül Bayat’tan Polikistik Böbrek Hastalığı Uyarısı “Erken tanı hayat kurtarır”