Abdülkerim Gök’ten Teşekkür Mesajı: “Zor Günümüzde Yanımızda Olanlara Minnettarım”

Abdülkerim Gök, kızı Ayşenur Gök’ün geçirdiği trafik kazasının ardından, zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti. Gök, özellikle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım Gülpınar’a ve Şanlıurfalı hemşehrilerine desteklerinden dolayı minnettar olduğunu belirtti. Gök’ün teşekkür mesajı şu şekildeydi:

“Kızım Ayşenur Gök’ün trafik kazası geçirmesi vesilesiyle, bizzat yanımıza gelerek, gerekse arayarak,mesaj atarak bu zor süreçte bizleri yalnız bırakmayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı M. Kasım Gülpınar’a,il başkanlarıma, ilçe başkanlarıma,il ve ilçe teskilatlarımıza ve tüm Şanlıurfalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Milletvekili Yazmacı:Muhtarlarımız devletin millete uzanan ilk kapısıdır

Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorun ve taleplerini dinledi, çözüm için ilgili kurumlarla temas kurdu.

Şanlıurfaspor’dan Orta Sahaya Takviye

ŞANLIURFA – Şanlıurfaspor, 2026-2027 sezonu kadro planlaması kapsamında profesyonel futbolcu Ferhan Evren ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek

24 30 Haziran tarihleri arasında hava sıcaklıklarının Türkiye genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

DBB Erkek Futbol Takımı liderliğini sürdürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Erkek Futbol Takımı, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) yükselme Play-off maçında Diyarbakır 639 Spor Kulübü ile 0-0 berabere kaldı.