Türkiye’de İşsizlik Oranı, Haziran ayında Mayıs ayına göre 0,1 puan artarak %9,6 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı Haziran ayında bir önceki aya göre 2.000 kişi artarak 3,33 milyon kişi oldu. 

15 – 24 yaş grubunu kapsayan genç nüfusta İşsizlik Oranı bir önceki aya göre 1,2 puan artış ile %18,6 olarak açıklandı. 

Kaynak İnfo Yatırım

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Haliliye belediyesi ile parklar daha güvenli

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, mevcut parklarda yaptığı peyzaj çalışmalarının yanı sıra, ömrünü tamamlamış aydınlatma direklerini kurulan atölyelerde yenileyerek, vatandaşlara güvenli alanlar sunuyor.

ŞUTSO 2023 Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Eylül Ayı Meclis Toplantısı, ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Durmuş, “Çok Zor Bir Maç Olacak”

Karaköprü Belediyespor sezonun 12. hafta değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Besim Durmuş, “Rakiplerimize saygı duyuyoruz.” dedi.

Narkoçelik-10 operasyonlarında 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde “Narkoçelik-10” operasyonlarında; 1 ton 19 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 250 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını bildirdi.