( RHA Ajans/RHA)-Bingöl’de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığından yapılan açıklamada, Riçhter ölçeğine göre saat 04.55’de merkez üssü Bingöl’ün Karlıova ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Zeminden 7.43 kilometre derinlikte olan deprem, Bingöl ve çevre illerden de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk olmadığı öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Bingöl Valiliği’nden deprem ile ilgili yapılan açıklama şöyle;”Saat 04.55’te Merkezi Karlıova olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmamıştır. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin.” ifadeleri yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gazze’de bin 100 kişi hayatını kaybetti

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze’ye saldırılarında bin 100 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 bin 339 kişinin yaralandığını açıkladı.

Babacan: “Koskoca bir torpil ve kayırma şebekesi”

Ali Babacan, DEVA Partisi’nin yerel seçim çalışmaları kapsamında, Niğde Honour Hotel’de düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Deprem Nedeniyle 24 Ay Süre ile Tecil ve Taksitlendirme İşlemleri devam ediyor

Bilindiği gibi, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde 06/02/2023 tarihinde hayatı önemli ölçüde etkileyen deprem felaketi meydana gelmiştir.

Karaköprü Beleidyesi Teknofest’te yerini aldı

Karaköprü Belediyesi, Ankara’da düzenlenen TEKNOFEST 2023’e açtığı stantla katılım gösterirken stantta yapılan etkinlikler, yarışmalar ve Ada robot ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor