Muhtardan Başkan Canpolat’a Teşekkür: Mahallemizin Çehresi Değişti

  Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kapsamlı temizlik ve yıkama çalışmalarıyla tam not alıyor.

 Belediye Meclis Toplantısında alınan karar ile 124 personelin ve parkların temizlik görevinin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlanması ile sahadaki kadrosunu güçlendiren Haliliye Belediyesi, cadde, sokak, meydan, bulvar, kaldırım ve parkları pırıl pırıl yapıyor. Mahallelerde periyodik olarak yürütülen çalışmalarını Bahçelievler ve İpekyol Mahallelerinde sürdüren ekipler, cadde ve sokakları köpüklü suyla yıkıyor. Vatandaşlara daha temiz bir yaşam alanı oluşturulması hedefiyle hummalı şekilde yürütülen temizlik çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından da takdir görüyor.

 Mahallede yürütülen temizlik çalışmalarından ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekibine teşekkür eden İpekyol Mahalle Muhtarı Mehmet Tuğbay, “Çok sağlam bir şekilde temizlik yapılarak, mahallemizin adeta çehresi değişti” dedi. Muhtar Mehmet Tuğbay, “Mahallemizin temizliğiyle alakalı Sayın Başkanımız Mehmet Canpolat ile görüşmemizin akabinde personellerin sayısı artırılarak, iki günde bir yıkama araçlarını, süpürge araçlarını bizim mahallemize göndererek, ciddi manada çok sağlam bir şekilde temizlik yapılarak, mahallemizin adeta çehresi değişti. Bu konuda ben öncelikle başta Sayın Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat olmak üzere, mahallem adına, şahsım adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 Öte yandan, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kapsamlı yıkama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Fed’den yılın ilk faiz indirimi

Fed, politika faizini 25 baz puan düşürerek yüzde 4,00-4,25 aralığına indirdi.

Şanlıurfa ‘da hangi parti kaç oy aldı? İşte detaylar..

Şanlıurfa’da 31 Mart yerel seçimlerinde, yoğun bir katılım ile gerçekleşen oylama sonuçlarına göre Yeniden Refah Partisi (YRP) birinci sırada yer aldı.

Şanlıurfaspor Yönetiminden kulübe 40 milyon TL destek veren Beyazgül’e Ziyaret

Şanlıurfaspor’un köklü kulüp geçmişine ışık tutan büyük desteklerin sahibi Zeynel Abidin Beyazgül, kulüp yönetimi tarafından unutulmadı. Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, kulüp yönetimi tarafından özel bir ziyaretle onurlandırıldı.

Milli Sol’dan Bağkur Ve Genel Af Açıklaması

Milliyetçi Sol Parti (MİLLİ SOL) Genel Başkanı Hüseyin Alpay, TBMM’nin 2 Ekim’de açılmasıyla birlikte esnaflara verilen “Bağkur prim indirimi” sözünün ivedilikle yasalaşması gerektiğini söyledi.