Büyükşehir Belediye Başkanı Gülpınar’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hoş Geldiniz Mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 11 Ocak 2025 tarihinde gerçekleştirilecek olan AK Parti Şanlıurfa İl Kongresi öncesinde dikkat çeken bir adım attı.

Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek bağımsız olarak yoluna devam eden Gülpınar, şehrin çeşitli noktalarına astırdığı bilboardlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Sayın Cumhurbaşkanım, Peygamberler Şehri Şanlıurfa’ya Hoş Geldiniz” mesajını iletti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Türk siyasi sahnesinde önemli bir adım atarak Yeniden Refah Partisi’nden istifa etmiş ve siyasi yolculuğuna bağımsız olarak devam etme kararı almıştı. Bu gelişmenin ardından gözler, 11 Ocak 2025 tarihinde düzenlenecek olan AK Parti Şanlıurfa İl Kongresi’ ne çevrilmiş durumda. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye katılması bekleniyor.

Başkan Gülpınar, kongre öncesinde Şanlıurfa’nın çeşitli noktalarına yerleştirdiği dikkat çekici bilboardlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılama mesajı verdi. Bilboardlarda yer alan metin şöyle:
“Sayın Cumhurbaşkanım Peygamberler Şehri Şanlıurfa’ya Hoş Geldiniz”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Sağlık Bakanlığı 19 Bin Personel Alımı Yapacak: Başvuru Tarihleri Belli Oldu

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere toplam 19 bin personel alımı yapılacağını duyurdu.

En Sık Yaşanan İnsan Hakkı İhlali: Kadına Şiddet!

Çocukların Şiddete Tanık Olması Nesiller Arası Travmayı Beraberinde Getiriyor…

Şanlıurfa’da görev yapan eski Kaymakamlar ve Genel Sekreter terfi ettirildi

Resmi gazetede yayımlandı kararla Şanlıurfa ‘da görev yapan Suruç eski kaymakamı Kenan Aktaş, Ceylanpınar eski kaymakamı Mehmet Keklik ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreteri Mithat Can Kutluca birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.

Şanlıurfa Barosu’nda Seçim Takvimi Belli Oldu: 38. Olağan Genel Kurul Ekim’de

Şanlıurfa Barosu’nun başkanlık seçiminin de yapılacağı 38. Olağan Genel Kurulu’nun tarihi belli oldu. İlk oturum 3-4 Ekim’de gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamaması hâlinde genel kurul 10-11 Ekim’de yeniden toplanacak.