EYYÜBİYE’DE DÖNEM SONU HEYECANI YAŞANDI

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğü tarafından “2024- 2025 Kur’an Kursları Dönem Sonu Etkinliği” programı düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Eyyübiye İlçe Mustafa Hamit Kıyıcı, İlçe Müftüsü Osman Toprak, din görevlileri, aileler ve minikler katıldı.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Osman Toprak, açılan kursların miniklere çok faydalı olduğunu belirterek, ‘’Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan değerli velilerimize ve büyük bir özveriyle görev yapan Kur’an kursu hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu kursların öğrencilerimize kazandırdığı bilgi ve değerlerin, bir ömür yavrularımızın hayatına ışık tutmasını temenni ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Programın sonunda minik öğrencilere teşekkür belgesi, oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şehit Oğlu İbrahim’e Şahit Oldular

Türkiye Harp Malul Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz ve Şanlıurfa Aile Sosyal Hizmetler il müdürü Fatih Yılmaz Şehit P. Er Mehmet Görmez’in oğlu İbrahim Görmez’in nikah şahidi oldular.

Vali Şıldak: Şanlıurfa Güvenli Bir Şehir

Vali Hasan Şıldak, “Şanlıurfa’da huzur ve güven ortamı güçlenerek devam ediyor.” dedi.

Ermenistan’da deprem

Ermenistan’da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Meslek Gruplarının Yolları Büyükşehir İle Yenileniyor

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çeşitli meslek gruplarının yer aldığı Evren Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerlerinin yollarında asfalt öncesi hazırlıklara devam ediyor.