Trendyol Süper Lig 2. hafta maçında Beşiktaş  ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş Park’ta oynanan maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Beşiktaş’ın golünü 12. dakikada Omar Colley atarken Pendikspor’un beraberlik sayısını 90+4’te penaltıdan Oscar Romero kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İsrail savaş uçağı, Hizbullah’a ait askeri hedeflere saldırı düzenledi

İsrail Hava Kuvvetleri, savaş uçağının Lübnan topraklarına saldırı gerçekleştirerek, Hizbullah’a ait askeri yapının imha edilmesini sağladığını açıkladı.

Başkan Adayı Koyuncu: Şanlıurfa’da Ceketimi Koysam Kazanırım Devri CHP İle Bitti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ziyaretleriyle büyük ses getiren Koyuncu günlerinin yoğun ama keyifli geçtiğini belirterek: “Gücümün ve enerjimin kaynağı, kıymetli Şanlıurfalı hemşehrilerim.” dedi.

Başkan İzol: Şanlıurfaspor’umuzun yeri Süper Lig’dir

Çıktığı son 18 maçtan 15 galibiyet alan ve Trendyol 1. Ligi’nde ilk iki haftayı kayıpsız kapatan Astor Enerji Şanlıurfaspor, spor çevrelerince şimdiden Süper Lig’in en iddialı adayları arasında gösteriliyor.

Tavuk eti ihracatına kısıtlama getirildi

Ticaret Bakanlığı, tavuk eti ihracatını 1 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 tarihine kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılmasına karar verildiğini açıkladı.