Vali Şıldak, Bayram Tatilinde Şanlıurfa’daki Trafik Kazalarını Açıkladı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Ramazan Bayramı tatilinin ilk yedi gününde kent genelinde yaşanan trafik kazalarına ilişkin verileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Vali Şıldak’ın açıklamasına göre, Şanlıurfa genelinde toplam 85 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 124 vatandaş yaralandı.

Emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin denetimlerinin aralıksız sürdüğünü belirten Şıldak, tüm vatandaşlara şu uyarılarda bulundu:

Trafik kurallarına mutlaka uyun.

Aşırı hızdan ve kural dışı davranışlardan kaçının.

Araç kullanırken cep telefonu kullanmayın.

Emniyet kemerinizi mutlaka takın.

Vali Şıldak, özellikle sürücülerin dikkatli olmalarını ve hem kendi hem de başkalarının can güvenliğini tehlikeye atmamaları gerektiğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

BEN DEĞİL, BİZ

Abdurrahman Elçi Yazdı :Günümüzde “ben” diyenlerin sayısı artarken, “biz” diyebilenlerin sayısı giderek azalıyor.

Suruç Belediyesi’nden Gıda Denetimi: Son Tüketim Tarihi Geçmiş Ürünler İmha Edildi

Suruç Belediyesi, halk sağlığını korumak ve güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla denetim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa’da Koruyucu Ailelere İftar Programı

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen iftar programında koruyucu aileler bir araya geldi.

En Büyük Mutluluğum, Çocuklarıma Temiz Sarılmak

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Eyyübiye İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla vatandaşlara tütünsüz bir yaşam çağrısında bulundu.