Başkan Özyavuz: Kısa zamanda hastanemizin temelini atacağız

BAŞKAN ÖZYAVUZ: KISA ZAMANDA HASTANEMİZİN TEMELİNİ ATACAĞIZ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Şanlıurfa’da da şiddetli bir şekilde hissedilen büyük depremde hasar alan Harran Devlet Hastanesi yıkılıp yerine yenisi yapılacak.
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerin ardından Harran’a yeni Devlet Hastanesi kazandırılıyor. Ağır hasar alan eski hastane binasında tahliye işlemlerine başlandı.
Tahliye işlemlerinin bitmesinin ardından yıkım çalışmalarına başlanacak.
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, depremin hemen ardından Sağlık Bakanlığı’yla görüşmüş, ilçeye hastaneye kazandırılması için üstün bir çaba göstermişti. Daha sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelen Başkan Özyavuz, hastane yapılması için onay çıktığını Harran halkına müjdeledi. İlçede sağlık hizmetlerinin aksamaması için Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik merkezini boşaltarak Şanlıurfa İl sağlık müdürlüğüne devreden Başkan Özyavuz buranın geçici hastane olması için öncülük etmişti. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına büyük çabalar sarf eden Özyavuz; Yeni hastanenin temellerinin atılacağının müjdesini verdi.
Yeni hastane yapılması için çıkan kararın ardından eski binanın tahliyesine başlandı.
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz da, yeni hastane için geri sayım başlandığını belirterek, ”Eski Harran Devlet Hastanesi binasının tahliye işlemlerini başlattık. Söz verdiğimiz gibi tüm hizmetleri ilçemize kazandırıyoruz.
Tahliye işlemlerinin ardından yıkımına başlayacağımız eski Harran Devlet Hastanesinin yerine, Harran’ımıza ve hemşerilerimize yakışır yeni hastanemizin temelini atıyoruz. Harran’ımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

DEM Parti ile Ak Parti 15 yıl sonra bayramlaştı

Şanlıurfa’da Siyasi Partiler Arasında Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Novada AVM’den Marka Takıma Destek Yok!

Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Novada AVM, her gün binlerce Şanlıurfalının alışveriş yaptığı bir merkez olarak kent ekonomisine ciddi gelir sağlıyor. Ancak AVM’nin, kentin en önemli marka değerlerinden biri olan Şanlıurfaspor’a destek vermemesi tepkilere neden oluyor.

Filistin İçin Birlik Çağrısı: İsrail’in Zulmüne Karşı Somut Adımlar Atılmalı

Peygamberler şehri Şanlıurfa’da 2025 yılının ilk gününde, Şanlıurfa sivil toplum kuruluşları organizasyonunda soykırım altındaki Gazze’ye destek amaçlı basın açıklaması düzenlendi.

Meclis Kavga Ringine Döndü: Yumruklar mı Konuşacak, Fikirler mi?

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), milletin iradesinin en üst düzeyde temsil edildiği, yasaların çıkarıldığı ve sorunlara çözüm arandığı kutsal bir mekân. Ancak, son yıllarda milletvekilleri arasındaki tartışmaların fiziksel çatışmalara dönüşmesi, halkta hayal kırıklığına neden oluyor.