Viranşehir’de Gazetecinin Resmî İlan İsyanı: “Yakında resmî ilan duasına çıkacağız ”

Viranşehir’ de yayımlanan Bizim Gazete’nin imtiyaz sahibi Fethi Güzelses, yaklaşık üç aydır resmî ilan alamadıklarını belirterek, yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi. Güzelses, “Feryadımızı duyan var mı?” sözleriyle yetkililere çağrıda bulundu.

Güzelses, yaptığı açıklamada, “3 aydır resmî ilan gelmiyor. Feryadımızı duyan var mı? Yasalar çerçevesinde hakkımız olan resmî ilanların bizlere ulaşabilmesi için, tıpkı yağmur duasına çıkanlar gibi, yakında biz de resmî ilan duasına çıkacağız galiba.” ifadelerini kullandı.

Yerel basının yaşadığı ekonomik zorluklara dikkat çeken Güzelses, yetkililere çağrıda bulunarak yasal haklarının teslim edilmesini talep etti. Gazeteciler, özellikle Anadolu’da faaliyet gösteren yerel medya organlarının ayakta kalabilmesi için resmî ilanların hayati önem taşıdığına vurgu yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Jandarmadan Özel Öğrencilere Anlamlı Etkinlik

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Engelliler Haftası kapsamında Halfeti ilçesinde özel eğitim öğrencileriyle bir araya geldi.

Suruç Belediyesi Yol Çalışmalarına Güç Katıyor!

Suruç Belediyesi, ilçedeki yol yapım ve bakım çalışmalarını daha etkin hale getirmek için araç filosunu güçlendirdi. Bu kapsamda, belediye tarafından 2025 model Hidromek HMK 600 MG greyder satın alınarak hizmete alındı.

Reflünün sık görülen 8 belirtisine dikkat

Memorial Ankara Hastanesi Gastroenteroloji Bölümü’nden Prof. Dr. Benan Kasapoğlu, patolojik reflünün tanı ve tedavisi hakkında önemli bilgiler verdi.

Şanlıurfa’da 2 kilo 950 gram skunk ele geçirildi

Şanlıurfa’da durdurulan bir araçta 2 kilo 950 gram skunk ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı.