30 Ağustos Zafer Bayramı ve Büyük Taarruzun 101. Yıldönümü Harran ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Harran Hükümet konağı önünde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, Harran ilçe kaymakamı İbrahim Gültekin, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, kurum müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“30 Ağustos Zaferi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktasıdır diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Besbellidir ki yeni Türk devletinin, genç Türk Cumhuriyeti’nin temeli burada sağlamlaştırıldı, Ölümsüz yaşayışını burada taçlandırıldığı…”

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü vesilesiyle Hükümet Konağında ilçe Kaymakamımız Sn. İbrahim Gültekin ile çelenk koyma programına katıldık.

Türk ordusu “bitti” demeden bitmez.

“Ya istiklal, ya ölüm” diyerek

“Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri!”

Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz’un son safhası tarihe “Başkomutanlık Meydan Muharebesi” olarak geçen.

30 Ağustos Zaferimiz kutlu olsun.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş Savaşımızın bütün kahraman gazilerini, muhterem şehitlerimizi. Cesaret ve fedakarlık abidesi ceddimizi, rahmet minnet ve şükranla yad ediyorum. İfadelerine kullandı.

Hükümet konağı önünde düzenlenen tören; çelenk koyma, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından son buldu. Tören sonrasında Kaymakam İbrahim Gültekin 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini makamında kabul etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Sanlıurfa’da Dilenci Operasyonu

Sanlıurfa’nın merkez ilçeleri Eyyübiye, Karaköprü, ve Haliliye’de yapılan yoğun denetimler sonucunda dilencilik ve seyyar satıcılık yapan şahıslara yönelik bir operasyon gerçekleştirildi.

Antalya sahillerinde son 5 günde 6 ceset bulundu

Antalya Valiliği, son 5 günde Antalya sahillerinde 6 ceset bulunmasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce’den CHP’ye ortak bildiri eleştirisi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, teröre karşı ortak bildiriye imza atmayan Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) yönelik açıklamalarda bulundu.

Başkan Beyazgül ve Rektör Güllüoğlu, Otobüste yolculuk yaptı öğrencilerle sohbet etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Tahir Güllüoğlu ile birlikte Karaköprü’den Üniversiteye direkt olarak sefere başlayan 90 K Osman Bey Kampüsü otobüsüne binerek öğrencilerle birlikte üniversite yerleşkesine gitti.