Şanlıurfa Valiliği’nde Proje Çalışmaları Değerlendirildi

Şanlıurfa Valiliği tarafından yürütülen ve hazırlıkları devam eden proje çalışmaları, Vali Hasan Şıldak başkanlığında düzenlenen toplantıda ele alındı.

Valilik Proje Geliştirme Birimi’nin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, il genelinde uygulanmakta olan projelerin mevcut durumu ve hazırlık aşamasındaki çalışmalar değerlendirildi. Toplantıda ayrıca, projelerin daha etkin ve verimli şekilde hayata geçirilmesine yönelik planlamalar da masaya yatırıldı.

Vali Hasan Şıldak, kamu kaynaklarının en verimli şekilde kullanılması ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik sürdürülebilir çözümler üretilmesi adına projelerin titizlikle takip edildiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Mülki İdare Amirlerine Sosyal Medya Rehberi Geliyor

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, mülki idare amirlerinin sosyal medya kullanımlarına ilişkin rehber ve yönergenin kısa süre içinde yayımlanacağını belirterek, sosyal medyanın kamu hizmetlerini görünür kılmak amacıyla kullanılması gerektiğini söyledi.

TÜİK-Ocak’ta 165 bin 734 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

İstanbul, 18 Aralık (Hibya) –Türkiye’de Ocak ayında 165 bin 734 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Şanlıurfa’da 3’üncü Hudut Tugay Komutanlığı Kuruldu

Milli Savunma Bakanlığınca yürütülen yapılanma kapsamında, Şanlıurfa’da faaliyet gösteren 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığına bağlı Akçakale 3’üncü Hudut Alay Komutanlığı, 3’üncü Hudut Tugay Komutanlığı olarak yeniden düzenlendi.

Şanlıurfa’da Trafik Kurallarını İhlal Eden Sürücüye Ceza Yağdı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Karaköprü-Diyarbakır yolunda bir sürücünün tehlikeli araç kullanımıyla ilgili görüntüler üzerine harekete geçildiğini duyurdu.