Başkan Yavuz Gazetecileri Unutmadı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yavuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yavuz, basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, basın mensuplarının halkın doğru, tarafsız ve hızlı bilgiye ulaşmasında kritik bir görev üstlendiğini belirtti.

Mesajında, 24 Temmuz 1908 tarihinden bu yana her yıl ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak kutlanan bu özel günde, kamuoyunu doğru bilgilendirmek için gece gündüz demeden emek veren tüm basın mensuplarının bayramını en içten dilekleriyle kutladığını ifade eden Yavuz, Şanlıurfa’daki basın çalışanlarının kente sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda önemli katkılar sunduğunu dile getirdi.

Özellikle 6 Şubat depremleri sonrasında yerel basının zor şartlara rağmen özveriyle çalışarak halkın sesi olmaya devam etmesinin gurur verici olduğunu belirten Yavuz, bu fedakrlığın unutulmayacağını kaydetti.

Başkan Yavuz mesajını şu sözlerle tamamladı:
‘Bu duygu ve düşüncelerle, meslek etiği ve tarafsızlık ilkesine bağlı kalarak halkın haber alma hakkını savunan, görevini fedakrca yerine getiren tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor; ebediyete irtihal eden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Alpay: Asgari ücretli maaşını hiç harcamadan biriktirse 16 yılda ev alabiliyor

Milliyetçi Sol Parti Genel Başkanı Gazeteci Hüseyin Alpay, Türkiye’nin asgari ücrette Avrupa’nın çok gerisinde kaldığını söyledi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Değişti

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2026 yılı ana kararnamesi kapsamında 31 ilin cumhuriyet başsavcısının görev yeri değiştirildi

Şanlıurfa’nın Gururu Seyyid Muhammed Nur Özcan Türkiye Şampiyonu Oldu

Şanlıurfa’nın milli sporcusu Seyyid Muhammed Nur Özcan, Muş’un Malazgirt ilçesinde düzenlenen 2026 Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarında yetişkinler kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Guterres: İsrail, Gazze’ye gıda, yakıt, ilaç ve ticari malzemelerin girişini engelliyor

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in Gazze’ye gıda, yakıt, ilaç ve ticari malzemelerin girişini engellediğini bildirdi.