Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz’un yeğeni, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un da kuzeni Avukat Ömer Avni Özyavuz dünya evine girdi. Özyavuz’un düğün yemeği Harran Otağında verildi. Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, misafirleri tek tek karşılayarak selamladı.

Yoğun katılımla gerçekleşen düğün yemeğinde muhtarlar, Harran Belediye Meclis üyeleri, kanaat önderleri ve Harran halkı bir araya geldi. Yemek programının ardından Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, misafirlere teşekkür ederek uğurladı.

Misafirleri tek tek karşılayıp, tek tek uğurlayan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz: Amcam oğlu Avukat Ömer Avni Özyavuz’un düğün merasiminde bizleri yalnız bırakmayan eş, dost ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

10 Bin Fidan İle Hatıra Ormanı

AB Türkiye Delegasyonu ve ŞUTSO AB Bilgi Merkezi iş birliği ile Karaköprü ilçesine bağlı Yedikuyu Mahallesi’nde 10 bin ağacın dikileceği bir hatıra ormanı oluşturma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, “Yeşil bir Şanlıurfa için hepimizin çalışması gerekiyor” dedi.

Çaykur Rizespor: 0 – Tümosan Konyaspor: 0

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Tümosan Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

TÜİK – Ocak’ta ihracat yüzde 3,5 arttı, ithalat yüzde 22,0 azaldı

İstanbul, 28 Şubat (Hibya) Türkiye genelinde ihracat Ocak’ta, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,5 artarak 19 milyar 991 milyon dolara yükselirken, ithalat yüzde 22,0 azalarak 26 milyar 218 milyon dolara geriledi.

Başkan Ekinci’den 3 Aralık dünya engelliler günü mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.