İsrail İHA’sı Nakura’da düştü: 2 ölü

İsrail’e ait İHA, Lübnan topraklarına düştü. Lübnan ordusu, İHA’nın ülkenin güneyinde Nakura bölgesine düştüğünü belirterek, ordu personelinin İHA’nın düştüğü bölgeye sevk edildiğini ifade etti.

Lübnan ordusu, İHA üzerinde inceleme yapıldığı sırada patlama meydana geldiğini ve 2 askerin hayatını kaybettiğini, 2 askerin de yaralandığını açıkladı.

Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Aoun, yaptığı açıklamada ordunun ülkenin güneyinde istikrarı korumanın bedelini bir kez daha kanla ödediğini ifade ederek, İsrail ile varılan ateşkesin ardından ordu birliklerinin ülkenin güneyine konuşlanmasından bu yana 4’üncü kez ölümcül bir olayın yaşandığını belirtti.

İsrail ordusu, söz konusu olayla ilgili henüz açıklama yapmadı. 

MA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Çiftçilere Yüzde 50 Hibeli Toprak Analizi Desteği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarımda verimliliği artırmak, çevresel sürdürülebilirliği sağlamak ve güvenilir gıda üretimini desteklemek amacıyla “Toprak Analizimizi Yapalım, Toprağımızı Kirletmeyelim” sloganıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

DEM Parti ile Ak Parti 15 yıl sonra bayramlaştı

Şanlıurfa’da Siyasi Partiler Arasında Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

71 ilde “Mercek-16” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 71 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik gündür devam eden “Mercek-16” operasyonları kapsamında 959 şüpheli hakkında işlem yapıldığını açıkladı.

İsraile atılan bombalardan birisi Lübnan’a düştü

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) İsrail’e atılan iki havan bombasından birinin Lübnan’a düştüğünü can kaybının yaşanmadığını bildirdi.