Siverek Kırsalında Sathi Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, kırsal mahallelerde sathi asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ulaşım kalitesini artırmak amacıyla, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ın talimatları doğrultusunda ve vatandaşların talepleri dikkate alınarak, bölge ayrımı yapılmaksızın yol yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Vatandaşların mağduriyetini en aza indirmek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, zemin sağlamlaştırma, PMT serimi ve sıkıştırma işlemleri tamamlanan grup yollarında sathi asfalt uygulamaları devam ediyor.

Bu kapsamda, Yücelen Mahallesi’ ne bağlı Duraklı Sokağı’ndaki grup yolunda gerçekleştirilen sathi asfalt çalışması, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince tamamlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Alhas, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kırsal mahallelerde yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan arındırılmış yollar hedeflediklerini belirten Alhas, şunları söyledi:

“Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Bucak’ın talimatlarıyla Duraklı Mahallemizde 2 kilometrelik yolun asfaltlama çalışması tamamlandı. Vatandaşlarımızın kış aylarında daha konforlu bir ulaşım sağlayabilmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tamamlanan bu grup yolunun Duraklı Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum.”

Yücelen Mahalle Muhtarı Şelçuk Ökten ise yolun tamamlanmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’a ve emeği geçen belediye ekiplerine teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bakan Tekin, 81 ilden çocuklarla Anıtkabir’de

Ankara, 23 Nisan (Hibya) Milli Eüitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 81 ilden çocuklarla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Sitelerde günübirlik kiralama sorununa çözüm

Site yönetim hizmetleri veren Timtaş Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, “Airbnb Kanunu” olarak da anılan kanunun, sitelerde hayatı bazen çekilmez hale getiren ve site sakinlerini canından bezdiren günübirlik kiralamayı eziyet olmaktan çıkaracağını söyledi.

Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olağanüstü kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Ekmen: İsrail ile ticaret Filistin ismi kullanılarak yapılıyor

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, TBMM Genel Kurulunda söz alarak, İsrail’in uyguladığı soykırıma rağmen Filistin ismi kullanılarak ticaret yapıldığına dikkat çekti.