Başkan İnan, Dinçer Mahallesi’ndeki Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dinçer (Malverin) Mahallesi’nde başlattığı asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında mahalle yolları ve okul yolları modern ve konforlu hale getiriliyor.

Başkan İnan’dan Sahada İnceleme

Viranşehir Belediye Başkanı Serhat Dicle İnan, yürütülen yol yapım faaliyetlerini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan İnan, çalışmalar hakkında şunları söyledi:

 “Değerli Viranşehir halkı, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün Dinçer Mahallesi’nde köy içi yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okulumuzun bahçesinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte okul yolunu yapıyoruz. Kentimize söz verdik ve sözümüzü yerine getiriyoruz. Şehrimizi daha yaşanabilir ve güzel bir hale getirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma, Fen İşleri Müdürümüze ve şeflerimize teşekkür ediyorum.”

Mahalle Muhtarı’ndan Teşekkür

Dinçer Mahallesi Muhtarı Mehmet Kızılboğa, yürütülen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Köy yollarımız çok güzel bir şekilde yapılıyor. Belediye Başkanımız ve ekipleri özverili bir çalışma yürütüyor. Yollarımız artık daha konforlu. Mahallem adına belediyemize, başkanımıza, yardımcılarına ve encümenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kısa Sürede Tamamlanacak

Dinçer Mahallesi’ndeki asfalt serimi çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Vali Şıldak Akif İnan Hastanesini denetledi

Vali Hasan Şıldak, kurum denetimlerine bugün Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile devam etti.

Başkan Özyavuz: İlçemize yeni bir mesire alanı kazandırıyoruz

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda ilçede eksik hizmetler tamamlanmaya devam ediyor.

Demans hakkında uzmanından önemli uyarılar

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Eda Özsezen, demans hastalığına ilişkin önemli bilgiler verdi.

Gazze’de 19 bin 453 kişi öldürüldü

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırılarında 19 bin 453 Filistinlinin öldürüldüğünü açıkladı.