KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

 

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmen ve okul idarecileriyle bir araya geldi.

 

Eğitime her zaman önem ve destek veren Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçede görev yapan eğitimcileri unutmayarak yemek programında öğretmenlerle buluştu.

 

Karaköprü Belediyesi Lezzetler Sokağı’nda düzenlenen programa Başkan Nihat Çiftçi’nin yanı sıra Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Başkan Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi ile ilçedeki okullarda görev yapan çok sayıda öğretmen ve idareci iştirak etti. Programda Başkan Nihat Çiftçi, öğretmenlerle sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinlerken, tüm öğretmenlere günün anısına karanfil hediye etti.

 

Eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Çiftçi, öğretmenlerin toplumun şekillenmesinde önemli bir role sahip olduğunu belirterek, “Geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

 

Başkan Nihat Çiftçi öğretmenlere hitap ettiği konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Ben başından beri eğitime inanan bir insanım. Okulları şehrin, mahallenin en önemli yeri olarak görüyorum. Eğer biz eğitimi çözemezsek yaptığımız projelerin büyüklüğü önem arz etmiyor. İnsana dokunmak, yön vermek, ışık olmak çok değerli bir durumdur. Bu da öğretmenlerimize özel bir durumdur ki öğretmenlerimiz bu yönden çok değerlidir.      

 

Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz ise düzenlenen program dolayısıyla Başkan Çiftçi’ye teşekkür ederek, öğretmenlere gösterilen ilginin anlamlı olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Turizm Sezonunda Balıklıgöl Çilesi: Bu Şehirde Planlama Neden Yok?

Şanlıurfa denildiğinde akla gelen ilk yerlerden biri kuşkusuz Balıklıgöl’dür.

Vali Hasan Şıldak Ceylanpınar’da Hasada Katıldı: “Çiftçilerimize Bereketli Bir Sezon Diliyorum”

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türkiye’nin önemli tarım merkezlerinden biri olan Ceylanpınar Tarım İşletmesi’nde buğday hasadının başlaması dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Vali Şıldak, hasat döneminin tüm üreticiler için hayırlı ve bereketli geçmesini temenni etti.

Şanlıurfa’da “Akılcı İlaç Polikliniği” Hizmete Açıldı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde, kentte ilk olma özelliği taşıyan “Akılcı İlaç Polikliniği” hizmet vermeye başladı.

Vali Şıldak,Takoran vadisini gezdi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Siverek ilçesine yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Takoran vadisinde incelemelerde bulundu.