Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlarla, Milli Savunma, Ticaret, Sağlık, Kültür ve Turizm, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler başta olmak üzere çeşitli bakanlık ve kamu kuruluşlarında atama ve görevden almalar yapıldı.

Milli Savunma Bakan Yardımcılığı görevine Salih Ayhan atandı.

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan görevden alındı.

İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinden Recep Türk alındı. Yerine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Eyyüp Karahan atandı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü görevine ise mevcut Genel Müdür Yardımcısı Fatih Ekmekçi getirildi.

Ticaret Bakanlığı’na bağlı Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü görevine Mehmet Enver Kök atandı.

Müfettişlik ve Adli Tıp Kurumu atamaları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde 7 müfettiş, başmüfettiş unvanına yükseltildi.

Sağlık Bakanlığı’na 2 yeni müfettiş atandı.

Adli Tıp Kurumu 7. İhtisas Kurulu üyeliğine ise Uzm. Dr. Humman Şen getirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da Çocuklar İçin Konjenital Kalp Tarama Polikliniği Açıldı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde, çocuklarda doğuştan kalp hastalıklarının erken tanı ve değerlendirilmesini sağlamak amacıyla Konjenital Kalp Tarama Polikliniği hizmete açıldı.

Musk: Amerika iflasa doğru hızla ilerliyor

New York, 30 Ağustos (Hibya) Tesla, SpaceX ve X gibi şirketlerin sahibi Elon Musk, Amerika’nın mevcut hükümet harcamalarıyla iflasa doğru ilerlediğini söyledi.

Hiperbarik Oksijen Tedavi merkezinde ilk hasta alındı

Bölgeye hitap edecek Hiperbarik Oksijen Tedavisi merkezinde hasta alımına başlandı