Eyyübiye’de öncelik: Temizlik

Yaklaşık 600 personelin görev aldığı temizlik çalışmalarıyla, Eyyübiyeliler her sabah tertemiz bir şehirle karşılaşıyor.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan gece gündüz demeden ilçeyi karış karış temizlerken diğer yandan da uygulanan farklı projelerle temizlik kültürü geliştiriliyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, temizlik kültürünün gelişmesi için hayata geçirdiği projeler arasında, okullarda sıfır atık ve temizlik bilinçlendirme faaliyetlerinin yanı sıra tarihi çarşılar başta olmak üzere ilçe genelindeki esnafla da çevre temizliği konusunda işbirliğine gidiliyor. Gönüllü uyum ve işbirliği temelinde sürdürülen çalışmalarla, esnafın çöp toplama saatlerine riayet etmesi ve geri dönüşüme uygun şekilde çöpleri toplama noktalarına bırakmaları amaçlanıyor.

“Tertemiz Eyyübiye” sloganıyla devam eden temizlik seferberliğinin baş aktörü olan temizlik personelinin de verimli çalışması amacıyla performans-ödül sistemi uygulanıyor. Gece gündüz devam eden temizlik çalışmalarıyla Eyyübiye’deki caddeler, sokaklar, tarihi çarşılar, okul bahçeleri, sanayi siteleri, pazar yerleri ve camiler baştan başa tertemiz hale getirilerek hizmete sunuluyor. Esnaf ve vatandaşın acil temizlik talepleri ise 444 03 63 numaralı Turkuaz Masa’ya iletilerek çözüme kavuşturuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Tahammülsüzlük engel olamadı: İzletilemeyen video sosyal medyada paylaşıldı

HÜDA PAR Bozova İlçe Başkanı Abuzer Özaydın, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile DEM Parti’li Bozova Belediyesi’nin kongre salonu tahsisini iptal etmesine tepki gösterdi. Başkan Özaydın, vatandaşların izleme fırsatı bulamadığı görüntüleri kamuoyunun takdirine sundu.

Irak’ın kuzeyinde 8 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Haftanin ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 8 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakan Şimşek: Ekonomimiz tekrar olumlu bir döngüye girdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye ekonomisinin yurt içi ve yurt dışında belirsizlikler ve zorlukların yaşandığı dönemi aşarak tekrar olumlu bir döngüye girdiğini belirtti.

Başkan Özyavuz: 19 Mayıs Milletimizin Var Oluş Mücadelesinin İlk Adımıdır

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz:19 Mayıs 1919, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 105. Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.