Şanlıurfa’da Düğün Öncesi “Sosyal Medya” Krizi!

Şanlıurfa’da evlilik hazırlığı yapan iki aile arasında ilginç bir kriz yaşandığı iddia edildi. İddiaya göre kayınvalide, gelin adayından düğün öncesi tüm sosyal medya hesaplarını kapatmasını istedi.

Genç çiftin evlilik sürecinin sorunsuz ilerlediği öğrenilirken, ortaya atılan bu şartın ardından iki aile arasında tartışma çıktığı öne sürüldü. Gelin adayının yakın çevresine “Sosyal medya benim özel alanım” dediği iddia edilirken, damat tarafının ise konuyu “aile meselesi” olarak değerlendirdiği belirtildi.

Yaşanan gerginliğin büyümesi üzerine iki ailenin bir araya gelerek konuyu görüşeceği öğrenildi. Çiftin düğün tarihinin ise şimdilik ertelenmediği ifade edildi.

Olay sosyal çevrede geniş yankı uyandırırken, mahallede konu günün en çok konuşulan başlıklarından biri oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

TÜİK- Türkiye nüfusu 86 milyon 92 bin 168 kişi oldu

Türkiye’de ikamet eden nüfus, 31 Aralık 2025 tarihi itibarıyla bir önceki yıla göre 427 bin 224 kişi artarak 86 milyon 92 bin 168 kişi oldu.

Bozova’da Altyapı Tartışması: Ekinci’den “Hizmeti Büyükşehir Yapıyor” Çıkışı

Ali Ekinci, Bozova’daki içme suyu, kanalizasyon ve arıtma tesisi projelerinin Büyükşehir Belediyesi ve ŞUSKİ tarafından yürütüldüğünü açıkladı. Projelere 25 milyon avro hibe ayrıldı.

Siverek’te dezavantajlı vatandaşlar için önemli proje

Siverek Belediyesinin de paydaşı olduğu “Dezavantajlı Kişilerin Adil Ticaretle Sosyal Entegrasyonu” projesi hayata geçiyor.

“Kral Öldü, Yaşasın Yeni Kral!”Entrika Oyunları

Başlıklar her zaman dikkat çeker ve “Kral Öldü, Yaşasın Yeni Kral” meselesi de bu özellikleri taşır.