Şanlıurfa Vakfı’ndan Ramazan Ayında İftar ve Destek Programı

ANKARA – Merkezi Ankara’da bulunan Şanlıurfa Vakfı, Ramazan ayı boyunca vakıf merkezinde her akşam iftar yemeği verecek. Şanlıurfa Vakfı Başkanı Emekli Korgeneral Mustafa Kemal Alataş, iftar programına bursiyerlerin, vakıf üyelerinin ve tüm Şanlıurfalı hemşerilerin davetli olduğunu duyurdu.

Başkan Alataş yaptığı açıklamada, vakıf merkezinde her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı süresince iftar organizasyonunun devam edeceğini belirterek, “Değerli hemşerilerim, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca vakıf merkezimizde her akşam bursiyerlerimize ve üyelerimize iftar yemeği vereceğiz. Tüm hemşerilerimiz davetlidir.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Alataş, Ankara’da yaşayan ihtiyaç sahibi Şanlıurfalı vatandaşlara yönelik destek programının da sürdürüleceğini belirtti. Vakıf yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla Ramazan ayı harcama kartı dağıtılacağını ifade eden Alataş, ihtiyaç sahibi hemşerilerin bilgilendirilmesini istedi.

Açıklamasında hayırsever vatandaşlara da çağrıda bulunan Alataş, “Arzu eden arkadaşlarımız zekâtları mukabilinde vakfımıza müracaat ederek katkıda bulunabilirler.” dedi.

Şanlıurfa Vakfı Başkanı Alataş, açıklamasının sonunda tüm vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, “Bu vesileyle tüm hemşerilerimize sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ticaret Bakanlığı’ndan yetki belgesiz araç ticaretine 102 milyon liralık ceza

Ticaret Bakanlığı, yetki belgesi olmadan ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti yaptığı tespit edilen 176 gerçek ve tüzel kişiye toplam 102 milyon lira idari para cezası uygulandığını açıkladı.

Şanlıurfa efeleri Beşiktaş’a ilk mağlubiyetini tattırmayı hedefliyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde heyecan sürüyor. Zirve mücadelesinde DEPSAŞ Enerji hentbol takımı, lider Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Fahiş fiyat denetimleri kapsamında 327.376.495,00 TL idari para cezası uygulandı

Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat ve sektör bazlı denetimler kapsamında bin 274 gerçek ve tüzel kişiye 327.376.495,00 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.

Saraçoğlu: “65 Milyon Lira Verdik, 1. Lig’i Hedefliyoruz”

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu, Kanal Urfa’da katıldığı Spor Zirvesi programında kulübün mali durumu ve hedefleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.