Şanlıurfaspor’da Cihat Arslan ile Yollar Ayrıldı

ŞANLIURFA (RHA) – TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor’da teknik direktör Cihat Arslan ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

Kulüp yetkililerinden edinilen bilgiye göre, alınan kötü sonuçlar ve özellikle bugün sahasında oynanan Adana 01 FK maçında 2-1 mağlup olunması, yönetimin Arslan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı yönündeki söylentileri güçlendirdi.

Maçta Fatih Özkan ve Denizhan Taşkan’ın golleriyle geriye düşen Şanlıurfaspor, ikinci yarıda aradığı dengeyi sağlayamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Konu ile ilgili resmi bir açıklamanın henüz yapılmadığı, kulüp tarafından duyurunun yarın kamuoyuna iletilebileceği belirtildi. Taraftarlar sosyal medyada yaşanan gelişmeleri takip ederken, teknik direktör değişikliğinin takımı nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

Şanlıurfaspor yönetiminin önümüzdeki süreçte yeni bir teknik direktör arayışına girip girmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Birecik’te Feci Kaza: 3 Ölü, 22 Yaralı, Valilikten açıklama

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, Birecik Köprüsü üzerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

ENAG Ocak ayı enflasyonu yüzde 6,32 TÜİK Ocak ayı enflasyonu yüzde 4,84

ANKARA – TÜİK ve ENAG Ocak ayı enflasyon verilerini açıkladı. ENAG’a göre Ocak ayı enflasyonu yüzde 6,32 olarak hesaplanırken TÜİK ise aylık enflasyonu yüzde 4,84 olarak açıkladı.

Gülpınar’dan Miting Teşekkürü

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, büyük Şanlıurfa mitingine katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Vitrin Siyasetiyle Şanlıurfa’nın Eğitim Sorunu Çözülemez

Şanlıurfa, pazartesi günü 2025-2026 eğitim-öğretim yılına giriyor. Ancak ilk ders zili yine öğretmensiz sınıflar, kalabalık derslikler ve eksik altyapı eşliğinde çalacak. Kentte yaklaşık 9 bin öğretmen açığı var. Bu sayı, sadece bir istatistik değil; binlerce çocuğun geleceğini karartan kara bir tablo.