Eyyübiye’de Tüm Ekipler Sahada

‎ Yıl başında üç günlük kar yağışıyla başlayıp aralıklarla devam eden yağışlar, son bir haftadır etkisini artırdı. Toprağın suya doyması nedeniyle taşkınlara yol açan bu durum karşısında Eyyübiye Belediyesi ekipleri alarm durumuna geçti.

‎Bir yandan yağışın taşıdığı malzemeleri temizlemek için iş makineleri ve yoğun mesaiyle çalışan Temizlik İşleri ekipleri, diğer yandan yıkama çalışmalarını sürdürüyor.

‎İlçe merkezi ve kırsalda onlarca mahallede gece gündüz görev yapan ekiplerin çalışmaları dikkat çekerken, muhtarlar ve vatandaşlar Eyyübiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

‎Muhtarlar, Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve ekiplerin her an yanlarında olduğunu, sorunlara hızlı şekilde müdahale edildiğini belirterek memnuniyetlerini dile getirdi. Eyyübiye Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise yağış kaynaklı risk sürdüğü sürece alarm durumunun devam edeceği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa İHH Heyeti Suriye’de Yardım ve İncelemelerde Bulundu

Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği, Suriye’de yardım çalışmaları ve incelemelerde bulunmak üzere 4 kişilik bir heyetle 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti İl Başkanı Arusoğlu’ndan Bomba İddia: “Halfeti’de Sahte Kimlik İddiaları”

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili yeni ve çarpıcı iddialar gündeme geldi. İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Ali Arusoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Halfeti’de usulsüz seçmen taşınmasıyla ilgili şok edici iddialarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Şanlıurfa’da! Yoğun Program Bekleniyor

ŞANLIURFA – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti çalışmaları kapsamında akşam saatlerinde Şanlıurfa’ya geldi.

Şanlıurfa’da 20 Kilo 600 Gram Plaka Esrar Ele Geçirildi: 1 Şüpheli Tutuklandı

Şanlıurfa’da polis ekiplerinin uyuşturucu madde ticaretine yönelik düzenlediği operasyonda, bir araç içerisinde 117 parça halinde 20 kilo 600 gram plaka esrar ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.