İbrahim Tatlıses yoğun bakımda, Cumartesi günü ameliyat olacak

ŞANLIURFA, (RHA) –Türk sanat müziğinin ve arabesk müziğin önemli isimlerinden İbrahim Tatlıses’in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü, safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle ameliyat edileceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, yoğun bakımda tedavisi süren Tatlıses’in safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle cumartesi günü ameliyata alınacağı bildirildi.
Hastane kaynaklarından alınan bilgilere göre, sanatçının genel sağlık durumunun kontrol altında olduğu, yoğun bakım sürecinde doktorlar tarafından yakından takip edildiği öğrenildi.

Tatlıses’in ameliyat öncesi gerekli hazırlıklarının sürdüğü, sağlık durumuna ilişkin gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da “Üreten Kütüphaneler” Paneli Düzenlendi

Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ile Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi iş birliğiyle düzenlenen “Üreten Kütüphaneler” paneli, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Marmaris’teki depremde 1 vatandaş hayatını kaydetti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası 14 yaşında bir çocuk hayatını kaybederken 69 vatandaşın da yaralandığını duyurdu.

Şanlıurfa milletvekilleri Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’yı ziyaret etti

Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek, kentin tarım alanında daha ileri noktalara taşınması için destek istedi.

Haliliye Belediyesi’nden Parklarda Bahar Seferberliği

 Haliliye Belediyesi, bahar aylarının gelişiyle birlikte yeşil alanlarda ve parklarda başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Şefliği koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşların daha huzurlu ve güvenli bir ortamda vakit geçirebilmesi sağlanıyor.