Meteoroloji’den Güneydoğu için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji’ den yapılan açıklamada, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin ve Şırnak ile Elazığ’ın doğu kesimlerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Yetkililer, beklenen yağışlar nedeniyle sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi. Ayrıca, resmi uyarıların takip edilmesinin önemine dikkat çekildi.

 
 
 
 
 

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

45 ilde 320 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 45 ilde düzenlenen “Narkoçelik-25” operasyonlarında; 538 kilogram uyuşturucu madde, 2 milyon 30 bin 500 adet kök kenevir ve kök skunk, 188 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 320 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını bildirdi.

Türkiye’nin Ortanca Yaşı 34,9 Oldu; En Genç İl Şanlıurfa

2025 yılı verilerine göre Türkiye’de ortanca yaş 34,9 olarak hesaplandı. En yaşlı il Sinop olurken, en genç nüfusa sahip il Şanlıurfa oldu.

8 il için sarı kodlu uyarı

İSTANBUL – İçişleri Bakanlığı, gök gürültülü sağanak nedeniyle yarın 8 il için “sarı” kod uyarısında bulundu.

VALİ HASAN ŞILDAK’IN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Sağlık, insanların sahip olabileceği en değerli hazinedir. Bu yüzden sağlığımızı korumak için bu kutsal görevi büyük bir özveriyle yerine getiren hekimlerimiz ve bütün sağlık çalışanlarımız, toplumumuzun en önemli yapı taşlarından biridir.