Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne ilişkin kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. YSK kararına göre; Mahalli İdareler Genel Seçimi 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek.

Seçmenler, bugünden itibaren ocak ayında ilan edilecek seçim takvimindeki askı süresinin başlangıcına kadar adres değişikliği yapılabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Viranşehir Belediyesi ‘Girişimci-Üreten Kadınlar Buluşması”nda

Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Girişimci-Üreten Kadınlar Buluşması” fuarında stant açtı.

Basyan, Gülpınar ‘a destek vermek amacıyla görevinden istifa etti

Şanlıurfa Kent Konseyi’nin ‘’ Gençlik ve Spor Çalışma Grubu’’ koordinatörü olan ve aynı zamanda Ak Parti Eyyubiye ilçesi Belediye meclisi üyesi aday adayı olan Murat Basyan, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar’a destek vermek amacıyla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Basyan, Sayın Gülpınar’ı destekleyeceğini ve onun için çalışacaklarını belirtti.

Türkiye, 54 üründe İsrail’e ihracatını kısıtlaması kararı aldı

Ticaret Bakanlığı, Türkiye’nin 9 Nisan 2024 tarihinden itibaren, belli ürünlerin İsrail’e ihracatını kısıtlama kararı alındığını bildirdi.

Başkan Beyazgül Balıkayağı Köprülü Kavşak Çalışmasını İnceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Bulvarında başlattığı Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Köprülü Kavşağı kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmaların koordineli bir şekilde sürdüğünü ifade etti.