Bakan Özhaseki: “41 bin konut ve 5 bin köy evinin teslimlerini tamamlayacağız”

Bakan Özhaseki, depremin yaşandığı 6 Şubat’tan bu yana ihalesi yapılan 200 bin konuttan 1-2 ay içinde 41 bin konut ve 5 bin köy evinin teslimlerini tamamlayacaklarını belirterek, “Kalan konutlarımızı da en hızlı şekilde tamamlayarak vatandaşlarımızı güvenli yuvalarına kavuşturacağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da 15 yaşındaki çocuk kayıp: Ailesi ve polis her yerde arıyor

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde 15 yaşındaki Enes Burgun’dan dünden bu yana haber alınamıyor. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunmasının ardından polis ekipleri arama çalışması başlattı.

MGM: Sıcaklıklar Cuma gününden itibaren düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 25-31 Ağustos 2026 tarihlerini kapsayan haftalık hava tahminini paylaştı.

Karadeniz’den Urfa anısı: Elimde tepsi patlıcan, biber alıyorum

(RHA AJANS/RHA) – 2016-2017 sezonunda Şanlıurfaspor formasını giyen eski A Milli Futbolcusu Batuhan Karadeniz, bir youtube kanalına konuk oldu. Kanalda Şanlıurfa ile ilgili anısını anlatan Karadeniz anlattıklarıyla hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri güldürdü.

Şanlıurfa’da Anız Yangınlarına Taviz Yok

Vali Hasan Şıldak, anız yangınları ile ilgili çiftçilere seslendi. Vali Şıldak, “İlimizin her karış toprağını takip ediyoruz. Anız yangınına sebep olanlara idari para cezası ve adli işlem yapıyoruz. Bu konuda taviz vermiyoruz” dedi.