Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Prof.Dr.Abdülkerim Gök, A.Adaylığnın açıklamasının ardından kendisine gösterilen yoğun teveccühten dolayı teşekkür mesajı yayınladı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayan Prof.Dr.Abdülkerim Gök, Urfalılara ve basın camiasına teşekkürlerini iletti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Prof.Dr.Abdülkerim Gök, Pazartesi günü yaptığı açıklama ile adaylık sürecini başlattı. Kendisine gösterilen ilgi ve destek nedeniyle Şanlıurfalılara ve basın camiasına teşekkürlerini ileten Gök, “Şanlıurfa benim sevdamdır. Söyleyecek sözümüz, yapacak işimiz var” dedi.

Gök, paylaşımında Şanlıurfa’nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “Şanlıurfa benim sevdamdır. Burada doğdum, büyüdüm, hep burada yaşadım ve Şanlıurfa’ya hizmet etmek için buradayım.
Pazartesi günü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan A.Adaylığımızı açıkladığımız süreçten bugüne ilgisini esirgemeyen başta hemşerilerim olmak üzere Şanlıurfamızın kıymetli basın camiasına teşekkür ediyorum.

Şanlıurfa benim sevdamdır.Söyleyecek sözümüz.Yapacak işimiz var.”ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Yurt genelinde sıcaklıklar artacak mı?

Hava sıcaklığının yurt genelinde artarak mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Siverek Seçimleri İptal Edildi: Yeniden Refah Partisi’nin İtirazı Sonucu Yenilenme Kararı Alındı

Şanlıurfa il seçim kurulu, 31 Mart yerel seçimlerinde Siverek ilçesindeki sonuçların Yeniden Refah Partisi’nin itirazı üzerine değerlendirilmesinin ardından seçimlerin yenilenmesine karar verdi.

Hilvanlı Çiftçilere Tarımsal Ürünlerin Çeşitlendirmesi Amacıyla İyi Tarım Eğitimi Verildi

Hilvan Yerel Eylem Grubu, IPARD II programı ve LEADER yaklaşımı kapsamında tarımsal ürünlerin çeşitlendirmesi amacıyla iyi tarım uygulamaları hakkında Hilvanlı çiftçilere sahada uygulamalı eğitim verdi.

Suruçlu Gençler Milli Takıma Seçildi

Suruç’un genç hokey yetenekleri, ulusal arenada başarılarıyla dikkat çekiyor. Osmaniye ve Alanya’da düzenlenen Hokey Açık Alan Süper Lig 1. Etap maçlarında üstün performans gösteren Suruçlu sporcular, milli takım kapılarını araladı.