Babacan: Türkiye’nin yeni ve güçlü bir alternatife ihtiyacı var

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi ile ortaklaşa düzenlenen “Türkiye Buluşmaları”nın ikinci programı kapsamında Antalya Kepez Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileriyle buluştu.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı programda konuşan Babacan, NATO Zirvesi’nin ardından hükümetin yeniden ülkenin iç gündemine odaklanması gerektiğini söyledi. Zirvenin Türkiye açısından uluslararası görünürlük ve savunma sanayisinin tanıtımı bakımından önemli olduğunu belirten Babacan, zirve sürecinde yaşanan harcamalar, güvenlik tedbirleri ve bunların vatandaş ile esnaf üzerindeki etkilerine ilişkin eleştirilerde bulundu.

Babacan, “Uçaklar kalktığına göre, konvoylar dağıldığına göre; şimdi sıra kendi vatandaşımıza hizmet zamanı.” diyerek hükümetin vatandaşların beklenti ve sorunlarına öncelik vermesi gerektiğini ifade etti. Güçlü devlet anlayışının vatandaşını ihmal etmeyen bir yönetim anlayışıyla mümkün olduğunu dile getirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Türkiye’nin fıstık üretiminde Şanlıurfa zirvede

Türkiye, fıstık üretiminde 2023 yılında 176.000 ton üretimle dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer aldı.

DEM Partili Ayan’dan Kadına Yönelik Şiddet İçin Meclis Araştırması Talebi

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, Türkiye’de kadına yönelik şiddetin boyutlarının araştırılması, çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve kapsamlı politikaların oluşturulması amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne araştırma önergesi sundu.

VALİ ŞILDAK’TAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

Vali Hasan Şıldak, Anneler Günü’nde hane ziyaretleri gerçekleştirdi. Annelerle bir araya gelen Vali Şıldak, “Fedakârlıklarıyla hayatımıza anlam veren tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

Şanlıurfaspor U17 Takımı, AKEDAŞ EPSAŞ Kahramanmaraş İstiklal Spor’u 2-1 Mağlup Etti

GAP Vadisi Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada, Şanlıurfaspor U17 takımı, AKEDAŞ EPSAŞ Kahramanmaraş İstiklal Spor’u 2-1 yenerek sahadan galip ayrıldı.