Altın düne göre değer kazandı

Dünya ve Ortadoğu’da yaşanan çatışmalar, ABD ile İran arasında dinmeyen savaş ve pek çok sosyal, siyasal ve ekonomi gelişmenin etkilediği altın fiyatları dalgalı seyrini sürdürüyor.

Dün güne 6 bin 129 liradan başlayan gram altın şu an 6 bin 167 dolarında seyrediyor. Ons altın ise dün güne 4 bin 27 dolardan başlarken şu an ise 4 bin 53 liradan işlem görüyor. 

Altının güncel fiyatları şöyle: 

“Gram altın alış: 6 bin 167 lira

Gram altın satış: 6 bin 168 lira

Çeyrek altın alış: 10 bin 21 lira

Çeyrek altın satış: 10 bin 100 lira

Yarım altın alış: 20 bin 43 lira

Yarım altın satış: 20 213 lira

Tam altı alış: 39 bin 517 lira

Tam altın satış: 40 bin 306 lira 

Cumhuriyet altın alış: 39 bin 956 lira

Cumhuriyet altın satış: 40 bin 235 lira

Gremse (Büyük altın)  altın alış: 98 bin 794 lira

Gremse (Büyük altın) altın satış: 101 bin 76 lira

Ons altın alış-satış: 4 bin 52-3 dolar.” 

MA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü’de gençler okuma evinde sınavlara hazırlanıyor

Karaköprü Belediyesinin Karşıyaka Mahallesine kazandırarak hizmete sunduğu okuma evinde gençler sessiz ve konforlu bir ortamda sınavlara hazırlanıyor.

Başkan Metin Baydar: “Ramazan Bayramı, Dayanışmanın ve Merhametin En Güçlü Hatırlatıcısıdır”

Anahtar Parti Şanlıurfa İl Başkanı Metin Baydar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların toplumun kalp atışı, birlik ruhunun en kuvvetli hissedildiği özel zamanlar olduğunu vurguladı.

Ticaret Bakanlığı’ndan aldatıcı ve yanıltıcı reklamlara 156 milyon TL ceza

Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu, Ocak-Temmuz döneminde, 875 aldatıcı ve yanıltıcı reklama, toplamda 156,8 milyon TL idari para cezası ve durdurma cezası uyguladı.

Ankara’da Maden Ocağında Göçük: Çok Sayıda Yaralı Var

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde bulunan Kömür İşletmeleri Anonim Şirketi (KİAŞ) Çayırhan işletmesinin Hırkatepe ocağında, gece vardiyasında meydana gelen göçük sonucu 13 işçi yaralandı.