Şanlıurfa-Suruç Karayolunda Buğday Yüklü Tır Devrildi: Buğday Yola Saçıldı, Sürücü Yaralandı

Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa- Suruç karayolunda seyir halinde bulunan buğday yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın etkisiyle dorsede bulunan buğday yola saçıldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan tır sürücüsü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Karayoluna savrulan buğday nedeniyle ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlanırken, ekipler yolu temizlemek ve trafiği normale döndürmek için çalışma başlattı.
Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Sıcak Hava Bunalttı Vatandaşlar Büyükşehir’in Havuzlarına Koştu

Şanlıurfa’da 40 dereceyi aşan sıcaklardan bunalanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz havuzlarına akın etti. Havuzları dolduran çocuk ve gençler serinlemenin keyfini yaşarken aileleri de havuz kenarındaki gölgelik alanlarda onları izledi.

CHP’de adaylık için ‘ön seçim’ kararı kesinleşti

ANKARA – CHP PM, cumhurbaşkanı adaylığı için ön seçim tarihinin belirlenmesi konusunda MYK’YE yetki verdi.

DMM’den İmamoğlu’nun X hesabına erişim engeli getirilmesine yönelik açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına erişim engeli getirildiğini bildirdi.

Gölpınar Tabiat Parkı’nda Doğa ve Yaban Hayatı İçin Üç Yeni Proje Hayata Geçiriliyor

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi sınırlarında bulunan Gölpınar Tabiat Parkı, doğa ve çevre bilincinin geliştirilmesine yönelik üç yeni projeyle daha zengin bir görünüme kavuşacak.