Haliliye Belediyesi’nin vatandaşlara yönelik kültür ve sanat alanındaki çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor.

Belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan binanın Kültür ve Sanat Evine dönüştürülmesinin ardından, çeşitli dallarda kurs eğitimleri veriliyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kültür ve Sanat Evinde def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dallarında verilen kurslarla, kursiyerlere hem teorik hem de uygulamalı eğitim veriliyor. Vatandaşlar, usta öğreticilerin verdikleri eğitimle sanatla iç içe olma şansı yakalıyor. Birçok dalda eğitimlerin verildiği Kültür ve Sanat Evinde güzel zaman geçirmenin de keyfini yaşadıklarını belirten kursiyerler, sanata önem veren ve Belediye bünyesindeki binayı vatandaşların kullanımına sunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarına kayıtların devam ettiği ve vatandaşların detaylı bilgi için 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bilgi alabilecekleri ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İkinci el araç ve gayrimenkulde yeni dönem

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde bir dönüşümün kapısı aralanıyor. Bu yeni yönetmelikle birlikte gayrimenkul ticareti artık daha güvenilir, manipülasyonları önleyici ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirilecek.

Gıda alerjileri ve korunma yolları

16 Ekim Dünya Gıda Günü’nde besin alerjilerine yönelik farkındalık yaratmak isteyen Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği hekimleri, alerjiye dair güncel çalışmalardan besin alerjisi hakkında bilinmesi gerekenlere kadar merak edilenleri, nadir alerjileri ve korunma yöntemlerini anlattı.

Mondihome Kayserispor: 2 – Gaziantep FK: 0

Trendyol Süper Lig’in 5. Haftasından Mondihome Kayserispor, Gaziantep Futbol Kulübü’nü 2-0 mağlup etti.

Karaköprü kırsalında yatırımlar sürüyor

Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan kalıcı yatırımlarını sürdürürken, Korukezen kırsal mahallesinde gençlerin spor yapması için kazandırdığı sentetik çim sahanın yapımını tamamladı.