İsrail Savunma Kuvvetleri’nden yapılan açıklamada, Lübnan’dan İsrail hava sahasına şüpheli bir sızma girişimi ile ilgili bir rapor geldiği belirtildi.

IDF, raporun ardından, uyarının yapıldığı bölgelerdeki vatandaşlara korunaklı alanlara gitmesini ve bir sonraki duyuruya kadar orada kalmasını istedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da öğretmenleri taşıyan servis devrildi:Çok sayıda yaralı var

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğretmenleri taşıyan servis aracının sis sebebiyle devrilmesi sonucu meydana gelen kazada çok sayıda öğretmen yaralandı.

Başkan Özyavuz: Asfalt Yol Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz

Harran ilçesi kırsal Ahmet kara mahallesinde Harran Belediyesi tarafından mahalle içi asfalt öncesi dolgu ve reglaj çalışmaları başladı.

Karaköprü Belediyespor’da Hedef Belli!“Şampiyon Olmak”

Karaköprü Belediyespor sezonun 17. hafta değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Besim Durmuş, “Maçın başında 2 tane hatadan dolayı daha 2. Dakikada gol yedik” dedi.

Erken teşhis ile sağlığına kavuştu

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesine kalp çarpıntısı şikâyetiyle başvuran 20 yaşındaki hastaya Kardiyoloji aritmi ekibince konulan erken teşhisi ve yapılan müdahalesiyle sağlığına kavuşan hasta, Kardiyoloji Anabilim Dalı aritmi ekibine teşekkür etti.