Şanlıurfa’da Korkutan Anlar! Kendinden Geçen Şahıs Koşarak Uzaklaştı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, uyuşturucu madde etkisinde olduğu düşünülen bir şahsın kendinden geçtiğini gören vatandaşlar, durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Çevrede korku ve endişeye neden olan şahıs, ekiplerin gelmesini beklemeden olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Olay, Karaköprü ilçesinde Metro Life Hastanesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın çevrede kendinden geçmiş halde olduğunu gören vatandaşlar, durumdan endişelenerek polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Bir süre çevrede bulunan ve davranışlarıyla vatandaşların tedirgin olmasına neden olan şahıs, daha sonra aniden koşarak olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine bölgeye yönlendirilen ekiplerin, şahsın bulunmasına yönelik çalışma başlattığı öğrenildi.

Şahsın uyuşturucu madde etkisinde olup olmadığı ise yapılacak değerlendirme ve kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İnşaat maliyet endeksi yıllık %66,46 arttı, aylık %4,62 arttı

İnşaat maliyet endeksi, 2023 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %4,62 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre %66,46 arttı. Bir önceki aya göre malzeme endeksi %5,82 arttı, işçilik endeksi %1,92 arttı. Ayrıca bir önceki yılın aynı ayına göre malzeme endeksi %52,18 arttı, işçilik endeksi %113,27 arttı.

Düşen Uçakta Şehit olan askerlerimizin İsimleri Belli Oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait askeri kargo uçağının Gürcistan sınırında düşmesi sonucu 20 kahraman askerimiz şehit oldu. Ülkemizi yasa boğan kazada hayatını kaybeden askerlerimizin kimlikleri belli oldu.

Hindistan-Pakistan arası çatışma: Onlarca ölü, 3 uçak düştü

Hindistan ile Pakistan arasındaki gerilim, karşılıklı saldırılara dönüştü. Saldırılarda, 3 uçak düşürüldü, onlarca kişi yaşamını yitirdi.

Bahçeli: Bayram sonrası Meclis’e önemli görev düşüyor

ANKARA – Mezarlık ziyareti sonrası konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Darbe yasaları yok edilmelidir. Bayram sonrası Meclis’e önemli görev düşüyor” dedi.