Büyükşehir, Eyyübiye Kırsalını Sıcak Asfaltla Buluşturuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye kırsalında Olgunlar, Küçükdüzlük, Büyükdüzlük, Küpeli ve Seksenören mahallelerini birbirine bağlayan yaklaşık 8 kilometrelik güzergâhta sıcak asfalt çalışması başlattı. Çalışmayla birlikte kırsal mahallelerin ulaşımının daha güvenli, konforlu ve modern hale getirilmesi hedefleniyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kırsal yolların modernizasyonuna yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Mehmet Kasım Gülpınar’ın talimatları doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında Eyyübiye kırsalında önemli bir yol yatırımı daha hayata geçiriliyor.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Eyyübiye ilçesine bağlı Olgunlar, Küçükdüzlük, Büyükdüzlük, Küpeli ve Seksenören güzergâhında yaklaşık 8 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte söz konusu güzergâh daha modern ve konforlu bir ulaşım ağına kavuşacak. Bölgedeki mahallelerin ulaşımını kolaylaştıracak yol çalışmasının, vatandaşların günlük yaşamına da önemli katkı sağlaması bekleniyor.

“SICAK ASFALTA KAVUŞTUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ”

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Küçükdüzlük Mahallesi sakinlerinden Mehmet Sapan, kırsal yolların sıcak asfaltla buluşturulmasının kendileri için önemli olduğunu belirterek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve emeği geçen belediye ekiplerine teşekkür etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2024 yılında birçok ödül aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2024 yılında ulusal ve uluslararası alanda projeleriyle takdir toplayarak ödüllerine yenilerini ekledi.

Şanlıurfa’da silahlı kavga: 2 kişi hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

CHP Genel Başkanı Özel’den belediyelere kayyum atanmasına tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Mardin, Batman ve Halfeti belediyelerine kayyum atanmasının ardından bununla mücadele etmek için gerekeni yapacaklarını belirtti.

Saadet Partisi, İstanbul’un 6 ilçesinde adayını açıkladı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı; Ataşehir, Başakşehir, Bağcılar, Esenyurt, Üsküdar ve Silivri ilçelerindeki belediye başkan adaylarını açıkladı.