Bakan Gürlek: Genç hukukçularımız adalet sistemimizin geleceğine katkı sunacak

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Adana’da genç hukukçularla gerçekleştirdiği buluşmada avukatlık mesleğinin geleceği, yapay zekanın hukuk alanındaki etkileri, dijital çağın hukuki meseleleri ve üniversite hayatı hakkında konuştu.

Gürlek, genç hukukçularla meslek hayatında uzmanlaşmanın önemini ele alarak, yapay zekanın doğru kullanıldığında hukuk mesleklerini kolaylaştıran ve adalet hizmetlerine katkı sunan bir araç olduğunu ifade etti.

Sosyal medyada kişilik hakları ve kişisel verilerin korunması gerektiğini vurgulayan Gürlek, gençlerin üniversite yıllarının kendilerini ve hayatı tanımaları açısından önemli olduğunu belirtti. Gürlek, genç hukukçuların bilgi, birikim ve enerjileriyle adalet sisteminin geleceğine katkı sunacağına inandığını kaydetti.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Sağlık Nedeniyle Ayrılmıştı, Yeniden Göreve Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan Mithat Can Kutluca, yeniden göreve başladığını açıkladı.

Şanlıurfalı Bürokrata Bakanlıkta Önemli Görev

Haliliye Belediyesi’nde kaçak yapıyla mücadele kapsamında gecekondu mahallelerinin ıslah çalışmalarında Birim Sorumlusu olarak görev yapan Fuat Necati Öncel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı bünyesinde Daire Başkanlığı görevine atandı.

DEVA Partili Ekmen: Yargıyı bir sopa gibi kullanmaktan vazgeçin

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, PKK’nın fesih süreci, Türkiye’nin güvenlik kaygıları ve Türkiye’de yargının siyasallaştırılması hakkında açıklamalarda bulundu.

Karaköprü Belediyespor’da savunmaya takviye

(RHA Ajans/RHA)-TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karaköprü Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor.